EVENT

 

Binnenkort een evenement en wil je hier een memorabele dag van maken?  We got this!  Deetailz. heeft de kennis in pacht om van jouw evenement een topdag te maken! Van bedrijfsborrel tot het openen van een nieuwe zaak/filiaal of welke reden dan ook.

 

Deetailz kan het geheel overnemen van het bedenken, organiseren, creëren en tot in de puntjes verzorgen!

 

 

Relaxed.. één aanspreekpunt, één offerte, één factuur. We creëren niet alleen een wauw event, maar maken het ook nog makkelijk voor je.  Neem contact met ons op en laat je inspireren over de mogelijkheden 


BEDRIJFSFEEST EVENT OPENING  ROTTERDAM

 

Geef uw bedrijfsopening een touch van Deetailz!! Bij het openen van een nieuw bedrijf, moet alles perfect passen bij de identiteit van uw nieuwe bedrijf.  

 

Van geheel verzorgende catering met hele leuke hostesses en of misschien een entertainer om uw dag nog specialer te maken. Deetailz maakt van uw locatie een prachtige entree en kleden het geheel aan in een thema of kleur dat uw bedrijf vertegenwoordigd. 

 

BORRELZ & DRINKZ

Na al dat harde werken mag het dak eraf!  Dasje los, jasje uit en mouwtjes opgerold voetjes van de vloer. Bij een goed georganiseerde bedrijfsborrel is het natuurlijk alleen maar gezelligheid voor de team! Hierbij wil je als bedrijf de relaties verdiepen, de teamgeest versterken en natuurlijk lekker socializen met je collega's.

 

Deetailz kan dit waar maken en geheel passend naar uw wensen.  We plannen een volledige dag vol lekkernijen en heerlijke drankjes. Van unieke locaties met swingende DJ's.. we do it all.

 

CONTACT

info@deetailz.nl

 

Tel: 0634863344

 


Deetailz.

Eglantierbaan 57

Capelle aan den IJssel 

Tel: 0634863344

www.deetailz.nl

info@deetailz.nl 

KvK 75441152

BTW: NL860284608B01

Bankgegevens: NL03KNAB0256617910